Conserge

Et preparem les diferents fases i proves, individualment o en grup, i amb material propi actualitzat.

Cursos per a Oposicions

Conserge

Convocatòries:  S’ha previst una propera convocatòria per aquest any, entre d’altres, de 7 places a l’Ajuntament de Mataró, però són habituals aquestes convocatòries en altres ajuntaments o administracions.

Tasques a desenvolupar: col·laborar en l’atenció del’usuari i en tasques de manteniment i de suport a la resta de personal.

Requisits: tenir complerts els 16 anys i no superar l’edat de jubilació, nacionalitat espanyola i sense títol acadèmic.

Tipus de proves: qüestionari de preguntes amb respostes alternatives referents a un programa de 10 temes.

Informació del curs: disposem de material actualitzat tant teòric com pràctic i de professorat vinculat a les pròpies institucions on es realitza la convocatòria. La metodologia cíclica del curs permet la incorporació del candidat en qualsevol momennt de l’any

Horaris i calendaris: els cursos tenen un horari de tres hores/setmana concentrades en un únic dia  i en horaris de tarda. Es permet l’accés en qualsevol moment de l’any.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies