Title Image

El president Pere Aragonès presideix l’acte del Dia del Cos d’Agents Rurals i anuncia noves convocatòries.

agents-rurals-oposicions-oposiciones-curso-mataro

El president Pere Aragonès presideix l’acte del Dia del Cos d’Agents Rurals i anuncia noves convocatòries.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha presidit aquest divendres, 12 de gener, l’acte del Dia del Cos d’Agents Rurals, que s’ha celebrat a la Seu Vella de Lleida. També ha intervingut a l’acte l’inspector en cap del Cos d’Agents Rurals, Josep Antoni Mur.

Durant la celebració s’ha reconegut la trajectòria professional dels membres del Cos i també es farà un homenatge als agents morts en acte de servei al llarg de la història d’aquest Cos.

Aquest acte, que recupera la commemoració del Dia dels Agents Rurals, excepcionalment s’organitza el mes de gener a Lleida en reconeixement i homenatge als dos agents, assassinats el 21 de gener de 2017 a Aspa (Segrià) en l’exercici de les seves funcions.

Durant els parlaments del president de la Generalitat, s’ha anunciat nous acords per ampliar les places del cos.

Triangle acadèmia proposa noves formacions a partir del mes vinent. Consulta tota la informació dels nostres cursos a: https://triangle-academia.com/cursos/agent-rural/

Podeu consultar la notícia a: https://www.ccma.cat/324/agents-rurals-ha-incorporat-200-nous-efectius-en-els-ultims-dos-anys-i-el-govern-preveu-arribar-als-800-el-2025/noticia/3270637/