Title Image

PAU 2021. Com preparar bé les PAU!

PAU 2021. Com preparar bé les PAU!

Les PAU 2021 estan previstes per dimarts 8, dimecres 9, dijous 10 i divendres 11 de juny. Tornen a fer-se, doncs, en el calendari habitual de tots els anys. Recordem que el curs passat es van moure al juliol pel tema de la covid-19.

Malgrat que aquestes proves reben moltes crítiques perquè fan viure una gran tensió als alumnes que s’hi presenten i condicionen abastament els estudis de batxillerat, també és cert que tenen un caràcter democràtic indiscutible. Aquestes proves són anònimes i idèntiques per a tothom i això vol dir que garanteixen la màxima igualtat d’oportunitats a l’alumnat que s’hi presenta.

Per preparar bé aquestes proves és important conèixer bé el model d’examen i el contingut concret de cada assignatura. El contingut de cada matèria sovint és inferior al temari de l’assignatura en el batxillerat. Si es tenen en compte aquests dos elements, la feina de preparació es redueix considerablement i es pot assegurar millor l’èxit. Cal centrar-se bé, doncs, a treballar exclusivament el model i fer molts exàmens-tipus, sabent els punts que dona cada pregunta, per dedicar-hi el temps just i la llargada exacta.

Pots consultar els moodels d’examen d’anys anteriors a la biblioteca d’exàmens digitals de la nostra web, i tota la informació del nostre model de preparació.

Desitgem molta sort als nostres alumnes que s’hi presenten!