Title Image

Excel·lent percentatge d’aprovats d’alumnes de proves d’accés

Percentatge d'aprovats dels nostres alumnes de les proves d'accés tant de Grau Superior com de Majors de 25.Durant el més de maig s'han publicat els resultats de les proves d'accés de Grau Superior i de Majors de 25. Com cada any celebrem els resultats dels nostres alumnes que després del gran esforç i treball que han realitzat durant el curs han obtingut la recompensa tan esperada de l'aprovat.En primer lloc, destaquem el 80% d'aprovats que hem obtingut entre els alumnes de Majors de 25 que enguany es presentaven a la prova des del nostre centre. D'aquest 80%, més del 50% a més ha superat el 7 en la seva nota mitjana per acedir a la Universitat als estudis que desitgen. En segon lloc, ens trobem amb un 85% d'aprovats entre els nostres alumnes que es presentaven a les proves d'accés a Grau Superior. D'entre aquest 85%, el 45% ha superat la qualificació de 7, un altre 45% ha obtingut una nota entre 6 i 7, i finalment només un 10% s'ha quedat per sota del 6.

Excel·lent percentatge d’aprovats d’alumnes de proves d’accés

Percentatge d’aprovats dels nostres alumnes de les proves d’accés tant de Grau Superior com de Majors de 25.

Percentatge d’aprovats d’alumnes de les proves d’accés

Durant el més de maig s’han publicat els resultats de les proves d’accés de Grau Superior i de Majors de 25. Com cada any celebrem els resultats dels nostres alumnes.Després del gran esforç i treball que han realitzat durant el curs han obtingut la recompensa tan esperada de l’aprovat.

Percentatge d’aprovats d’alumnes de les proves d’accés:

En primer lloc, destaquem el 80% d’aprovats que hem obtingut entre els alumnes de Majors de 25 que enguany es presentaven a la prova des del nostre centre. D’aquest 80%, més del 50% a més ha superat el 7 en la seva nota mitjana per accedir a la Universitat als estudis que desitgen.

En segon lloc, ens trobem amb un 85% d’aprovats entre els nostres alumnes que es presentaven a les proves d’accés a Grau Superior. D’entre aquest 85%, el 45% ha superat la qualificació de 7. Un altre 45% ha obtingut una nota entre 6 i 7. Finalment, només un 10% s’ha quedat per sota del 6.

Felicitats a tots els nostres alumnes per la seva dedicació i esforç!!

Així doncs, un any més hem assolit uns resultats notables. L’equip de l’Acadèmia Triangle seguim endavant il·lusionats amb els nous cursos. Contents pels resultats obtinguts, treballem per la preparació del curs acadèmic 2019-20, actualitzant temaris i preparant nous materials digitals per adequar-nos al ritme i metodologies d’estudi actuals.

Finalment, preparem les instal·lacions de l’acadèmia renovant-la i adquirint nous equips informàtics i audiovisuals. Aquesta renovació ens permetrà millorar la qualitat de les nostres sessions docents i assolir així encara millors resultats per les promocions que han de venir!

Per totes aquelles persones interessades en informar-se de cara als cursos de l’any que ve tenim a la vostra disposició  el FORMULARI DE CONTACTE. Ens podeu enviar les vostres peticions i els vostres dubtes i contactarem ben aviat amb vosaltres.