Title Image

Policies locals a Badalona, Corbera, lliçà i molts més¡¡¡

Policies locals a Badalona, Corbera, lliçà i molts més¡¡¡

Durant aquest mes de maig i juny estan convocant-se moltes places de policia local en diferents ajuntaments catalans. Un exemple clar són les 12 places convocades per l’Ajuntament de Badalona,  o d’altres places en ajuntaments com Corbera de Llobregat, Llinars o molts més.

La situació pressupostària actual, el decret que avança l’edat de jubilació dela agents de policia local de 65 a 60 anys i el fet que durant molt de temps no s’hagi pogut publicar convocatòries ha fet que la previsió de properes convocatòries de places sigui molt elevada,

Cal estar molt atent a la publicació de noves convocatòries i fer la millor de les preparacions possibles, del temari, dels psicotècnics aptitudinals, i de les proves de personalitat/entrevista.

Ànims a tots i bona preparació¡¡¡¡

 

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad