Title Image

Pràctica d’ecografia de gossos i gats al curs d’Auxiliar i Tècnic veterinari

Pràctica d’ecografia de gossos i gats al curs d’Auxiliar i Tècnic veterinari

Els nostres alumnes del curs d’ auxiliar tècnic veterinari estan desenvolupant la seva formació, i en aquest punt on els continguts teòrics ja comencen a estar consolidats, programen diverses sortides i activitats pràctiques. En concret aquesta darrera setmana hem programat una pràctica d’ecografia animal per a gossos i gats a càrrec de Manuel Beltran, expert veterinari en tècniques de ràdiodiagnòstic animal.

Aquest tipus de visites i pràctiques serveixen per complementar una formació acurada que inclou aspectes d’anatomia, fisiologia, diagnòtic i tractament per a futurs cuidadors d’animals domèstics. La formacó teòrica es complementa amb pràctiques de laboratori, estades en clíniques i visites a diferents centres de referència, amb rotatoris de més de 200 hores al finalitzar el curs, completant un perfil molt valorat per a veterinaris, i/o d’altres nuclis zoològics.

Si vols una bona formació en la cura dels animals, posa’t en contacte amb nosaltres¡¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad