Title Image

Pràctiques a l’Spam. Un punt de qualitat formativa

Pràctiques a l’Spam. Un punt de qualitat formativa

Pràctiques veterinàries a l’SPAM (Societat Protectora d’Animals de Mataró). Els nostres estudiants d’ATV (auxiliar tècnic veterinari) han gaudit aquest any de la possibilitat de desenvolupar pràctiques en el nou hospital de la Fundació Daina. Aquest hospital disposa d’unes instal·lacions modernes i completament equipades que han permés a tots els nostres estudiants experimentar de primera ma amb el dia a dia de les tasques clíniques. Maneig d’animals, cura de cadells, assistència en els quiròfans i moltes més tasques que s’han pogut preparar de forma teòrica a l’aula i practicar de forma directa a la clínica.

Aquesta és una de les col·laboracions consensuades amb la Fundació Daina i que inclou entre d’altres, les pràctiques dels nostres alumnes, la col·laboració en programes formatius d’especialització i la subvenció del programa de ràdio Peluts.

Esperem que aquesta col·laboració sigui per molts anys i ens permeti millorar la prestació dels nostres cursos i la formació dels nostres alumnes, així com la sensibilització de tots nosaltres en el tracte dels animals.

 

Gràcies a tots