Title Image

Propera convocatòria mestres i professorat FP 2021

Propera convocatòria mestres i professorat FP 2021

Tot i que es tracta d’una informació provisional, pendent de publicaió en el DOGC, ja tenim els acords de la mesa sectorial referent a les oposicions al cos de mestres (1432 places), al professorat de FP (1089 places) i professors tècnics de FP (652 places) per aquest 2021 Les condicions d’accés i la tipologia de proves han de ser similars a les darreres oposicions (programació i unitats didàctiques) + (supòsit pràctic + temari), però caldrà esperar fins la convocatòria per conèixer tot el detall.

El que si tenim és una primera distribució per especialitats, us annexem l’enllaç: https://educaccio.cat/2021/publica/oposicions-docents-2021-calendari-i-places-convocades/ segons el cos de mestres, cos de professorat de secuundària de FP i professorat tècnic de FP. i també una primera aproximació de calendari del procediment.

  • Presentació de sol·licituds: Febrer.
  • Llista provisional de persones admeses i excloses: febrer.
  • Reclamacions: març aproximadament.
  • Llista definitiva de persones d’admeses i excloses:  maig.
  • Inici procediment selectiu: 19 de juny, (proves català i castellà). 
  • Acte de Presentació:  juny, (lliurament de la programació didàctica).
  • Finalització del procediment selectiu: novembre de 2021

Aquestes proves seran molt competitives, i cal doncs fer una molt bona preparació. Triangle acadèmia fa molts anys que s’hi dedica i ha desenvolupat un model propi d’acompanyament de la programació i de TOTES les unitats didàctiques , que complementa amb la preparació dels supòsits pràctics i també amb mòduls específics de preparació de la presentació davant del tribunal. Revisa tota la informació al nostre web i no dubtis a demanar-nos informació dels nostres cursos

CONTACTA AMB TRIANGLE!!!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad