Title Image

Resultats a les proves de més grans de 25 anys

Resultats a les proves de més grans de 25 anys

Aquesta setmana hem conegut els resultats obtinguts pels estudiants més grans de 25 anys i més grans de 45 anysque volien accedir a la universitat. Són unes proves que s’organitzen anualment i que permeten a totes aquelles persones que en el seu moment no van poder cursar i superar els estudis, una oportunitat per aconseguir uns estudis superiors (en qualsevol titulació i en qualsevol universitat pública catalana)

Les proves consten d’una prova comuna (llengua catalana i castellana, comentari de text i idioma estranger) i una prova específica (dues assignatures) que depenen de la titulació triada.

Els nostres estudiants han superat en la seva majoria aquesta prova (de l’ordre d’un 75%), moltes felicitats a tots ells, i aquells que no ho han aconseguit, tot el nostre recolzament.

 

Gràcies a tots per mantenir un dels cursos més identitaris de la nostra ESCOLA d’ADULTS

 

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad