Title Image

Sortida Zoo de Barcelona i Emplumados. Curs tècnic animals salvatges

Sortida Zoo de Barcelona i Emplumados. Curs tècnic animals salvatges

Els nostres alumnes del curs de Cuidador d’animals salvatges estan finalitzant la seva formació, i en aquest punt on els continguts teòrics i pràctics ja comencen a esar consolidats, programen diverses sortides i pràctiques de camp. En concret aquesta darrera setmana hem programat una pràctica d’enriquiment i gestió instal·lacions a càrrec de Maria Figuerola, experta en benestar animal i disseny d’instal·lacions i una sortida per visitar el zoo de Barcelona i per visitar emplumados, un espai rellevant en la sensibilització de les aus psitàcides a Catalunya.

Aquest tipus de visites i pràctiques de camp serveixen per complementar una formació acurada que inclou aspectes d’anatomia, fisiologia, diagnòtic i tractament per a futurs cuidadors d’animals no domèstics. La formacó teòrica es complementa amb pràctiques de laboratori, estades en clíniques i visites a diferents centres de referència en la curs d’animals a Catalunya CRAM, CRARC, Cim de les àligues; Horseway…..amb pràctiques de camp i rotatoris de més de 200 hores al finalitzar el curs, completant un perfil molt valorat per a veterinaris, i/o d’altres nuclis zoològics.

Si vols una bona formació en la cura dels animals, posa’t en contacte amb nosaltres¡¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad