Title Image

Sortida Aquapark can Jané. Curs tècnic veterinari

Sortida Aquapark can Jané. Curs tècnic veterinari

Els nostres alumnes del curs d’Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) estan finalitzant la seva formació, i en aquest punt on els continguts teòrics i pràctics ja comencen a esar consolidats, programen diverses sortides i pràctiques de camp. En concret aquesta darrera setmana hem programat una pràctica d’etologia canina a càrrec del prestigiós etòleg Ramon Torralba, i una sortida per visitar el resort caní d’Aquapark can Jané, un dels espais més originals i rellevants pel lleure i la convivència amb els gossos a tot Catalunya.

Aquest tipus de visites i pràctiques de camp serveixen per complementar una formació acurada que inclou aspectes d’anatomia, fisiologia, diagnòtic i tractament per a futurs assistents veterinaris. La formacó teòrica es complementa amb pràctiques de laboratori, estades en la clínica SPAM (societat protectora d’animals de Mataró) , pràctiques de camp i rotatoris de més de 200 hores al finalitzar el curs, completant un perfil molt valorat per a veterinaris, i/o d’altres nuclis zoològics.

Si vols una bona formació en la cura dels animals, posa’t en contacte amb nosaltres¡¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad