Title Image

Subalterns de la Generalitat. Es reobre el període inscripció fins el 17 de juny.

Subalterns de la Generalitat. Es reobre el període inscripció fins el 17 de juny.

Convocatòria  Subalterns Generalitat de Catalunya

Després de la declaració de l’esat d’alarma per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es van suspendre els terminis de les actuacions dels processos de selecció. Aixecada la suspensió, el termini de presentació de sol·licituds  la GENERALITAT informa que: 

Atès que l’1 de juny de 2020 s’ha aixecat la suspensió dels terminis administratius, es reprèn el compte del termini de presentació de sol·licituds, que finalitzarà el 17 de juny de 2020, inclòs.

A Triangle acadèmia, disposem de material propi i de professorat expert i vinculat a l’oposició. Una fòrmula que amb la constància dels opositors és la millor proposta. Demana informació a Triangle acadèmia!!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad