Title Image

Visita al Cim d’Àligues, dels nostres alumnes del curs Aux. Veterinari

Visita al Cim d’Àligues, dels nostres alumnes del curs Aux. Veterinari

Els nostres alumnes matriculats en el curs d’animals salvatges, han visitat aquesta setmana passada el Cim d’Àguiles. Aquest nucli zoològic, referent a Catalunya en la divulgació de les aus rapinyaires, ens va oferir una oportunitat única per conèixer el comportament i maneig d’aquestes aus..

Aquest centre té com objectius:

Informatius: Donar a conèixer al públic que ens visita, les característiques i peculiaritats d’aquests magnífics ocells, a través de les visites comentades que s’imparteixen a la zona de gàbies, i els vols en llibertat que es desenvolupen en un mirador natural.

Didàctics: Per tal d’aconseguir la sensibilització i respecte cap a la natura, hem creat uns programes educatius dirigits als grups escolars que ens visiten. La nostre labor amb aquests grups es centra especialment en l’estudi i apropament vers les aus rapinyaires, sense oblidar-nos del resta d’elements que formen l’ecosistema i la seva relació.

Proteccionistes: Acollida d’aus irrecuperables segons conveni amb el Departament d’Agricultura de la Generalitat i col·laborant amb BVCF Fundació per a la conservació del Voltor negre.

Centre de cria.

Els cursos que fem a Idea Mataró, estan vinculats d’una banda al cobneixement dels animals, i complementem una rigorosa tasca teòrica, amb un desplegament de pràctiques i amb la presència de professionals experts. Pots trobar tota la informació dels nostres cursos a: Idea Mataró