Title Image

250 places Guàrdia Urbana de Barcelona 2021

250 places Guàrdia Urbana de Barcelona 2021

La Mesa General ha aprovat l’oferta pública de l’Ajuntament de Barcelona, i àquesta inclou 250 places de Guàrdia Urbana. És una molt bona notícia que dóna continuïtat a les darreres convocatòries de GUB.

Els requisits, són els habituals de les darreres convocatòries: permís de conducció (A2 i B), graduat en ESO o equivalent, sense requeriment d’alçada i les proves inclouen una prova cultural, tests aptitudinals, prova d’anglès física, mèdica i diverses proves de personalitat. Revisa la darrera convocatòria i valora la possibilitat d’una bona preparació. Aconsegueix l’objectiu de ser funcionari d’un cos de seguretat amb gran prestigi.

Informa’t dels nostres programes formatius.

Informació de la Guàrdia Urbana

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad