Title Image

860 noves places de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya

860 noves places de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya

El conseller d’Interior ha anunciat una nova convocatòria de 860 noves places de Mossos d’Esquadra.

Fa uns dies el Govern va aprovar el Pla de Govern de la XIV legislatura, en el qual s’inclou la intenció d’augmentar la plantilla de Mossos d’Esquadra per arribar als 22.000 efectius, mitjançant la realització d’una oferta d’ocupació pública anual de places del cos de Mossos d’Esquadra, de manera successiva els propers anys.

Segons l’última convocatòria de Mossos d’Esquadra, la fase d’oposició constava de:

  • Primera prova. Coneixements i aptitudinal
  • Segona prova: física
  • Tercera prova. Adequació psicoprofessional
  • Quarta prova. Coneixements de llengua catalana
  • Comprovació de les causes d’exclusió per manca d’aptitud psicofísica (proves mèdiques)
  • Comprovació de tatuatges

Les retribucions brutes mensuals oscil·len entre 2.631,98 euros i 2.964,85 (Taules retributives 2020, a aquesta taula caldrà tenir en compte l’increment retributiu per a l’any 2021 del 0,9%).

Prepara’t amb TRIANGLE ACADÈMIA¡¡

T’oferim diferents sistemes de preparació, tu tries el que millor s’adapta a tu! Informa’t sobre les nostres metodologies: Classes presencials, ON LINE I EN VIDEOCONFERÈNCIA Amb la garantia dels nostres aprovats i l’experiència de preparar aspirants des de la primera convocatòria d’accés al Cos

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad