Title Image

Acord per ampliar el cos de mossos d’esquadra en més de 3000 efectius en els propers anys (2021-2024)

Acord per ampliar el cos de mossos d’esquadra en més de 3000 efectius en els propers anys (2021-2024)

El conseller de l’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat que s’ha acordat amb el govern espanyol una ampliació de la plantilla dels Mossos d’Esquadra, que fins ara era de 18.267 agents. En la junta de seguretat que s’ha fet a Barcelona aquesta darrera setmana, ambdós executius han pactat augmentar-la en 3.739 policies més (22.006).

En aquest sentit, Elena ha recordat que l’augment de la població a Catalunya feia necessària aquesta ampliació, que es podrà efectiva a partir del 2022, ja que el topall antic, que datava del 2008, havia quedat completament superat. De totes maneres, el conseller ha precisat que l’ampliació es farà de manera progressiva amb promocions anuals de 800 o 900 agents. Això significa que poden haver-hi promocions de nous mossos durant els propers 3 o 4 anys.. Podeu consultar la notícia en la pròpia web dels mossos

Podeu consultar el tipus de proves i requisits per accedir al cos en el següent enllaç

Triangle acadèmia té una llarga experiència en la preparació d’aquest tipus d’oposició, fa més de vint anys que ho fem i amb molt bons resultats, preparant totes les proves i amb experts contrastats i vinculats al cos que permeten obtenir un rendiment molt alt als candidats. Consulñta tota la informació en aquest enlllaç i contacta amb nosaltres.

Anima`t¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad