Title Image

Agents rurals. 50 places convocatòria 2020

Agents rurals. 50 places convocatòria 2020

Després de molt de temps, el Departament d’Agricultura, ramaderia. pesca i alimentació de la Generalitat de Catalunya ha convocat 50 places d’agent de l’escala bàsica d’Agent Rural. es tracta d’una convocatòria molt esperada i que té com a principals característiques:

  • Requeriments: tenir 18 anys, batxillerat o equivalent i el permís de classe B
  • Proves: consta de 5 proves: una primera prova de coneixements (sobre temari general i específic) i qüestionaris aptitudinals. Una segona prova de personalitat, una tercera prova física, una prova de competències professionals i una prova mèdic

El termini pre presentar instàncies normalitzades finalitza el 20 de juliol. Consulteu les bases completes de la convocatòria i el resum de la mateixa.

Es tracta d’una oposició competitiva, que necessitarà de la millor formació, tant en l’apartat que fa referència als continguts, com en la resta de proves d’intel·ligència, personalitat i proves físiques.

Reviseu tota la informació del curs i de la feina a Triangle acadèmia

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad