Title Image

Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: Data d’examen, convocatòria 2021

Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: Data d’examen, convocatòria 2021

Avui s’ha publicat la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés de selectiu per a l’accés a la categoria d’agent de l’escala bàsica (grup V, subgrup C1) del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, i es convoca a les persones aspirants per a la realització de la primera prova (coneixements i aptitudinal): el dia 12 de juny de 2021, a les 8.00 hores, a la Universitat Autònoma de Barcelona (Facultat de Lletres, Facultat de Psicologia i Facultat d’Economia), Cerdanyola del Vallès.

Per accedir a les aules i realitzar els dos exercicis d’aquesta prova, les persones aspirants hauran d’acreditar prèviament la seva identitat amb l’original del seu document nacional d’identitat, passaport o NIE.

Per a la realització dels exercicis de la prova, les persones aspirants hauran d’anar proveïdes d’un bolígraf de tinta de color negre i un corrector líquid de color blanc.

>> Més informació sobre distribució d’aspirants per aula, plànols de les facultats, etc

Podeu consultar tota la informació de la prova a la p’agina oficial dels Agents Rurals : Agents Rurals

Triangle acadèmia fa molts anys que prepara aquesta oposici, tant en la seva vessant general, com en la prova específcica, la psicotècnica i la preparació de les proves fisiques. Es tracta d’un lloc de treball molt atractiu pel seu contacte constant amb el medi natural. Consulta la informació dels nostres cursos i matricula’t per a les properes convocatòries.

Molta sort a ytots els nostres candidats, es tracta d’una data esperada i tots ells han fet un esforç molt continuat per presentar-se amb la millor de les preparacions i predisposicons.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad