Title Image

Agents Rurals. Llistes provisionals d’admesos i exclosos. 

Agents Rurals. Llistes provisionals d’admesos i exclosos. 

Aquest passat divendres, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha publicat la llista provisional de persones admeses i excloses a la convocatòria d’accés a l’escala bàsica del cos d’Agents Rurals (04/22).

https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/agents-rurals/fes-te-agent-rural/convocatories/acces-agent-escala-basica-04-22/

Recordeu que són les 100 primeres places d’un acord per incrementar en més de 300 agents el cos, i que això significa una oportunitat única per accedir a un lloc de treball de l’administració pública, en contacte amb l’entorn natural.

Triangle Acadèmia té una llarga experiència en aquest tipus de preparació, amb professionals vinculats al cos com a formadors i coneixedors del temari i del tipus de proves.

Contacta amb nosaltres per valorar les teves opcions¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad