Title Image

Col·laboració amb SPAM renovada.

Col·laboració amb SPAM renovada.

Després del parèntesi provocat per la pandèmia, hem tornat a reiniciar la col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM). Aquesta col·laboració abarca diferents aspectes però principalment permet als estudiants dels programes formatius en ATV (assistents tècnics veterinaris), assistir de forma regular a la pràctica clínica amb animals. Aquesta possibilitat és un element diferencial i un valor afegit en aquest tipus de programes formatius, en els que cal obtenir una molt bona formació pràctica per a posteriorment poder incorporar-se al món laboral en el sector de la cura i atenció dels animals.

La col·laboració amb SPAM es va iniciar l’any 2014 i en aquesta anys han estat molts els alumnes deTriangle (Idea Mataró) que han pogut experimentar en primera persona el dia a dia d’una clínica veterinària de primer nivell tants pels seus professionals com per les seves instal·lacions.

Un exemple més de la col·laboració entre Triangle Acadèmia i SPAM ha estat la donació que hem fet des del Triangle d’una de les gàbies terapèutiques. Esperem que sigui un element més per mantenir l’activitat en sensibilització i cura dels animals.

Amics de l’SPAM, moltes gràcies de nou¡¡¡