Title Image

Convocades 7757 places de Correus

correus

Convocades 7757 places de Correus

Aquesta setmana s’ha obert el termini d’inscripció a les 7757 places convocades per l’organisme Autònom de Correus. Moltes places de les quals aproximadament 1500 són places assignades a Catalunya.

Es tracta d’una prova amb un qüestionari de 100 preguntes sobre un temari de 12 temes vinculats a la gestió i tràmits habituals de missatgeria. i a psicotècnics d’intel·ligència. Podeu trobar tota la informació referents a l’oposició i el formulari d’inscripció a la pàgina web de Correus.

https://www.correos.com/personas-y-talento/

Triangle acadèmia proposa una formació amb personal vinculat al cos de Correus, amb un format dinàmic i a partir de la guia que ha publicat el mateix organisme. Consulteu el nostre curs i demaneu informació.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad