Title Image

Convocatòria d’oposicions al cos de mestres 2020 – 2.177 places

Curs per a oposicions del Cos de Mestres

Convocatòria d’oposicions al cos de mestres 2020 – 2.177 places

Nova convocatòria d’oposicions al cos de mestres 2020

Properament tindrem nova convocatòria d’oposicions al cos de mestres 2020, per accedir a un total de 2.117 places. Es convocaran de nou a partir de l’any 2020, de totes les especialitats. La convocatòria s’espera a finals de l’any 2020 i les primeres proves el juny del 2021. Podeu consultar la previsió de places en la web institucional de la Generalitat de Catalunya

 

Especialitats incloses en la convocatòria d’oposicions 2020:

S’inclouran les següents especialitats en la convocatòria del cos de mestres:

 

  • educació infantil,
  • primària,
  • anglès,
  • educació física,
  • música,
  • audició
  • llenguatge
  • pedagogia terapèutica

 

Exercicis de les oposicions al cos de mestres

Les oposicions per places al cos de mestres són complexes i consten de dos exercicis. El primer és el desenvolupament i presentació d’una programació i de les unitats didàctiques en un entorn acadèmic.

Per altre banda, el segon exercici inclou un supòsit pràctic (70% de la qualificació d’aquest exercici) i el desenvolupament d’un dels temes. (30% restant).

Finalment, un cop superats aquests exercicis, s’incorporen a la qualificació els mèrits adquirits per titulació, per experiència laboral o per formació complementària adquirida.

Requisits de les oposicions al cos de mestres

És un procés complex que cal conèixer des del seu inici, valorant els requeriments que s’hi demanen, tenir una titulació universitària de mestre amb les diferents mencions). Els anys d’experiència en l’escola pública, concertada o privada comptabilitzen de diferent manera però sempre en el cas d’haver superat els dos exercicis de l’oposició.

Prepara les oposicions al cos de mestres amb la formació de Triangle acadèmia

La preparació de les proves és fonamental per obtenir un bon resultat. La Convocatòria d’oposicions al cos de mestres 2020 oposició competida i multitudinària com serà aquesta. A Triangle acadèmia som especialistes en la preparació d’oposicions al cos de mestres, des de fa anys ens dediquem amb un mètode que inclou el desenvolupament general de l’estructura de programació i el suport del tutor al desenvolupament individual d’aquesta programació, així com treballem el supòsit pràctic i el seguiment del temari (en alguns casos amb temaris propis)

Podeu trobar tota la informació de la nostra oferta formativa al web, ja que comencem nous cursos aquest mateix mes de gener 2020. Bona oposició a totes/tots!!

Consulta la llista completa amb totes les convocatòries publicades

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad