Title Image

Iniciem els cursos de preparació a les oposicions al cos de mestres 2020/21

Iniciem els cursos de preparació a les oposicions al cos de mestres 2020/21

Aquesta setmana iniciem de nou els nostres programes formatius de preparació a les oposicions al cos de mestres (convocatòria 2020/21). En uns temps carregats d’incerteses, el que sembla molt probable es que es compleixin els acords i es publiqui una convocatòria que ha d’incloure totes les epecialitats: Educació infantil, primària, audició i llenguatge, pedagogia terapèutica, educació físca, anglès i música.

Triangle acadèmia disposa d’una àmplia experiència en aquesta preparació que li ha permés reunir un expert grup de formadors i formadores, preparar material propi, i sobretot desenvolupar una metodologia docent que ha prioritzat l’acompanyament individual en la preparació de la programació i de TOTES les unitats didàctiques, incorporant la simulació davant tribunal, la preparació emocional de la defensa oral davant del tribunal i el treball del supòsit pràctic com a eixos fonamentals de la nostra metodologia.

Valoreu les vostres expectatives i les opcions de preparació. Enguany oferim propostes presencials i en videoconferència. Informate’n!!

Bona prepració!!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad