Title Image

Nou termini de presentació d’instàncies. Guàrdia Urbana de Barcelona

Nou termini de presentació d’instàncies. Guàrdia Urbana de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha obert un nou termini de presentació d’instàncies de 20 dies, a partir de la publicació en el DOGC (fins al 29 de juny). Les persones que haguessin presentat la seva sol·licitud en el termini anterior, no han de tornar a presentar-la.ha reobert el procés d’inscripció a les proves de selecció a 282 places de Guàrdia Urbana.

Aquest procés s’ha vist interromput per la pandèmia del COVID, però en aquests moments és presenta com una oposició interessant, tant pel nombre de places, com per la qualitat del lloc de treball al qual s’opta. Una de les modificacions més importants.és la referent a la reserva que s’ha fet en el nombre de places destinat a les dones. Consulteu aquesta modificació en el següent enllaç.,

Es modifica la base 2 (reserva de 112 places per a dones), la 7.1 cinquè paràgraf (en el cas que el dia i hora de realització de les proves del procés selectiu -proves cultural i teòrica, aptitudinal, anglès, de coneixement de la llengua catalana i/o proves de personalitat i competències- alguna de les dones aspirants estigui hospitalitzada per embaràs de risc, causa de part o pels dies immediatament posteriors a aquest, el Tribunal articularà els mecanismes necessaris per tal de possibilitar-li la realització de la prova/es en el recinte hospitalari on es trobi), la 8 (en relació a les qualificacions dels personis aspirants i proposta de nomenament s’introdueixen canvis per aconseguir la reserva de 112 places a dones) i la 9.2 segon i tercer paràgraf de la convocatòria de 2020 per a agents de la Guàrdia Urbana (282 places).

En cas de quedar desertes s’acumularien a la resta de places de torn lliure.É

És un bon moment per intensificar una formació de cara a una oposició que amb tota seguretat serà competitiva!! sol·licita informació!!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad