Title Image

Nova convocatòria 100 places Agents Rural. Juliol 2023

agents-rurals-oposicions-oposiciones-curso-mataro

Nova convocatòria 100 places Agents Rural. Juliol 2023

Nova convocatòria de 100 noves places per a l’accés a la categoria de l’escala bàsica (grup C, subgrup C1) del Cos d’Agents Rurals (CAR) de la Generalitat de Catalunya. No deixis escapar l’oportunitat de formar part d’un cos compromès amb la protecció del medi ambient i el patrimoni natural de Catalunya. L’obertura de les inscripcions està prevista per a principis de juliol.

Per tal d’assolir una paritat dins de cos, aquesta convocatòria reserva un 40% de les places per a dones, una aposta del Departament d’Interior per a la implantació de mesures d’acció positiva en els cossos operatius avalades per les lleis d’igualtat.

Aquesta nova convocatòria s’emmarca dins del Pla Estratègic del Cos d’Agents Rurals 2019-2024 (PECAR) que té com a objectiu adaptar el cos als reptes actuals i incrementar la plantilla en 300 agents per a l’any vinent. Pots seguir tota la informació del procés i descarregar-te la guia al web institucional del Departament d’Interior.

Tu pots formar-ne part! Es necessitem persones que vulguin convertir la seva passió i estima per la natura en una missió de protecció i conservació. Fes el pas, fes-te Agent Rural!

Triangle acadèmia prepara les proves amb un professorat expert i vinculat al cos i amb un elevat percentatge d’èxit!!

Demana’ns informació i comença a preparar-te!!