Title Image

Oposicions 24 places d’auxiliar administratiu a l’Ajuntament de Mataró

Oposicions 24 places d’auxiliar administratiu a l’Ajuntament de Mataró

Aquest mes d’abril (2020) han estat publicades les bases específiques del procés selectiu de 24 places d’auxiliar administratiu (grup C2) a l’Ajuntament de Mataró.

El fet que hagin estat publicades aquestes bases no indica la data de les proves però si que defineix totes les regles de joc de l’oposició: el nombre de places (24, de les quals 7 són per a persones amb discapacitat), els requeriments (tenir 16 anys o més i el graduat en ESO o equivalent), i el més important: el tipus de proves.

Les proves previstes en aquesta oposició són un qüestionari de 40 preguntes sobre un temari que annexem, una prova pràctica relacionada amb les tasques a desenvolupar, i una prova d’avaluació psicològica de les competències i de la personalitat. A banda d’aquestes proves cal afegir la capacitació informàtica (certificat ACTIC nivell mitjà) i el certificat C1 en català.

Triangle Acadèmia, ha preparat el temari específic d’aquesta prova i disposa de personal experimentat per fer la millor preparació i permetre competir per aquestes places de treballador públic de l’administració local de l’Ajuntament de Mataró de la millor manera possible. Amb un format virtual àgil, i amb una plataforma de suport documental, eines que ens han de permetre en aquests moments de confinament, la millor de les preparacions.

No dubteu a demanar-nos informació dels nostres nous cursos . Sort i salut¡¡