Title Image

Publicades les Bases 2021 Guàrdia Urbana de Barcelona

Publicades les Bases 2021 Guàrdia Urbana de Barcelona

Aquesta setmana s’han publicat les bases de la propera convocatòria de 259 places a la Guàrdia Urbana de Barcelona. Els requisits per accedir no s’han modificat de la darrera convocatòria i queden fixats bàsicament per tenir una titulacio de graduat en ESO, sense límit d’edat i sense límit d’alçada. Els carnets de conduir especials caldrà tenir-los al finlaitzar el període de formació a l’escola de Policia.

Les proves són les mateixes que en anteriors ocasions i consten de prova cultural, test aptitudinals, prova d’anglès (opcional), proves físiques i mèdiques i una prova competencial més entrevista. Es tracta d0ncs d’una prova complexa que requereix el màxim de la preparació de totes les proves. Fes-ho amb nosaltres i assoleix el millor nivell competitiu amb una formació acurada i amb personal expert i vinculat als cossos de preparació.

revisa tota la informació d’accés al cos a: https://ajuntament.barcelona.cat/guardiaurbana/ca/com-saccedeix-al-cos i la informació de com preparar el curs a triangle acadèmia

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad