Title Image

Tercera prova oposicions als mossos d’esquadra(2021)

Tercera prova oposicions als mossos d’esquadra(2021)

Tercera prova. Adequació psicoprofessional (19 de juny de 2021).

Aquest passat dissabte 19 de juny s’ha realitzat la tercera prova del procés de selecció a l’Escala Bàsica dels mossos d’esquadra. La prova consisteix en valorar l’adequació psicoprofessional mitjançant la realització de tests psicotècnics i d’una entrevista orientada a avaluar l’adequació de les característiques de la persona participant en relació amb les funcions a desenvolupar.

A l’inici d’aquesta prova les persones participants hauran d’emplenar un qüestionari sobre aspectes relacionats amb el curriculum vitae i els interessos professionals. La qualificació d’aquesta prova és d’apte o no apte. Per superar-la s’ha d’obtenir la qualificació d’apte.

Després de les proves teòriques i físiques, aquesta és una de les proves clau en el procés de selecció. Cal preparar als candidats de manera que siguin capaços de gestionar l’ansietat i mostrar el millor de sí mateixos, sense caure en l’error de tergiversar la realitat i mostrar perfils predefinits i automatitzats.

Triangle acadèmia fa molts anys que prepara oposicions als cossos de seguretat i ho ha fet mantenint l’ética com a principi fonamental en la preparació de les proves de personalitat. Això ens ha permés mantenir un rendiment molt elevat i la satisfacció de tenir i mantenir un model formatiu adequat i respectuós.

Vine a conèixer el Triangle i el seu model formatiu per a les properes convocatòries¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad