Triangle Acadèmia
Title Image

Obrim les inscripcions pels cursos de formació i oposicions 2019-2020

OBRIM LES INSCRIPCIONS PELS CURSOS DE FORMACIÓ I OPOSICIONS 2019-2020

Obrim les inscripcions pels cursos de formació i oposicions 2019-2020

 

A partir d’avui obrim les inscripcions pels cursos de formació i oposicions 2019-2020 a cossos de seguretat, oposicions als cossos docents, oposicions a l’administració pública (presencials i online), i cursos de veterinària (IDEA).

Enguany renovem la nostra oferta formativa, i us ofertem tant cursos presencials com cursos online. La matrícula als diversos cursos comença avui, 21 de maig i estarà oberta fins setembre mentre hi hagi disponibilitat de places.

A més a més, el dimecres 29 de maig, us rebrem a les Portes obertes del nostre centre per fer-vos conèixer la nostra oferta formativa, cursos i oposicions. Sobretot, podreu visitar les nostres renovades instal·lacions, preparades per encarar un nou curs amb totes les eines necessàries per la vostra formació.

Per exemple, pel que fa a la nostra oferta formativa us seguim oferint el següents cursos:

CURSOS ESCOLA D’ADULTS  Obrim les inscripcions pels cursos de formació i oposicions 2019-2020

Accés a cicles (superior i mitjà)

Accés a la universitat (majors de 25, selectivitat)

Graduat en ESO

CURSOS OPOSICIONS A COSSOS DE SEGURETAT 

Mossos d’esquadra

Policia Local

Guàrdia Urbana (GUB)

Agent rural

CURSOS OPOSICIONS A COSSOS DOCENTS 

Mestres

Secundària

Tècnic/a Educació Infantil

FORMACIÓ PROFESSIONAL VETERINÀRIA (IDEA) 

Auxiliar i Tècnic Veterinari

Cuidador i Auxiliar d’Animals de Zoològic

Psicologia canina i ensinistrament

Perruqueria Canina

Fisioteràpia i Rehabilitació

 

A part de la nostra oferta de cursos habituals, ampliem l’oferta d’oposicions a través dels nostres cursos de formació Online de la plataforma formativa. Aquest cursos van dirigits a la formació per les oposicions de l’àmbit administrtiu, tant de la Generalitat com les les corporacions locals. Adaptem els nostres cursos als temaris que els opositors ens demanen i configurem cursos de durada opcional en funció de les necessitats de cada opositor. A més a més, l’opositor compta amb el seguiment d’una de les nostres tutores especialitzades, que fa l’acompanyament de l’alumne/a via plataforma i també amb tutories presencials mensuals a l’acadèmia i per Skype en aquells casos en els que l’opositor no pot assistir a l’acadèmia o resideix a l’estranger.

 

Si voleu ampliar la informació de qualsevol dels nostres cursos podeu omplir el següent formulari i contactarem amb vosaltres!