Title Image

2022, un any ple d’oposicions i expectatives laborals!!!

2022, un any ple d’oposicions i expectatives laborals!!!

2022 serà un gran any per a l’ocupació pública. Si vols aconseguir una plaça com a funcionari, és el moment idoni per a opositar. Coneixes les darreres novetats sobre ofertes i convocatòries? Hi ha places per a totes les titulacions, per accedir-hi per torn lliure i també per promoció interna per als empleats públics que vulguin créixer professionalment.

A Triangle Aacadèmia t’acompanyem amb la teva preparació.

Generalitat de Catalunya

Les places estaran ubicades a les dependències de la Generalitat de Catalunya, amb destinació a les Conselleries i altres institucions d’aquesta administració.
Al desembre del 2021 es va publicar l’Oferta d’Ocupació Pública de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2021 que inclou un total de 5.152 places. D’aquestes, 4.020 són per a l’Administració de la Generalitat de Catalunya i les altres 1.132 són per a personal estatutari del servei de salut. Les 4.020 places són per a accés lliure i promoció interna, per a cossos com a Administratius, Auxiliars Administratius, Gestió, Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Rurals. A més, està previst que es convoquin el 2022 les places PESCO d’ofertes anteriors, per la qual cosa hi ha més oportunitats d’aconseguir una plaça.Hi ha moltes places esperant-te,

GENERALITAT DE CATALUNYA
OposicionsPlaces
Cos Auxiliar Administratiu1.476graduat
Cos Administratiu932batxillerat
Cos de Gestió439diplomat
Agents Rurals100batxillerat
Mossos d’Esquadra840batxilllerat

Institut Català de la Salut

Per treballar a Centres de Salut, Hospitals i altres institucions sanitàries dependents de l’Institut Català de la Salut, s’han ofert 1.132 places per a personal estatutari, sanitari i no sanitari.

INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT
OposicionsPlaces
Auxiliar Administratiu462graduat
Administratius456batxillerat

Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat la seva oferta d’ocupació pública per a l’any 2022. Ofereix un total de 1.435 places, 381 de la taxa ordinària (la coneguda com a taxa de reposició) i 1.054 de la taxa d’estabilització. A més, hi ha pendents de convocar places d’ofertes d’anys anteriors. Et podem ajudar a preparar les proves amb grups de classe.

AJUNTAMENT DE BARCELONA
OposicionsPlaces
Auxiliar Administratiu456graduat
Gestor Administració General169diplomat
Tècnic Mitjà337batxillerat
Tècnic Superior546graduat/llicenciat
Agent Guàrdia Urbana150graduat